2020 - 2021 н.р.

У Вороньківському ліцеї проведено захід "COVID -19 - новий виклик всьому світові". Метою уроку було ознайомити учнів із COVID-19, шляхами передачі інфекції, сконцентрувати увагу учнів на тому, як діяти в контексті нового коронавірусу, обговорити важливість соціальної дистанції, миття рук та отримати знання, на які симптоми звернути увагу, щоби вчасно отримати медичну допомогу. А провести цей захід нам допомогли розробки на https://nus.org.ua . Також здобувачі освіти складали вислови із хмари слів.

Тиждень здоров'я у 6 класі

7 квітня учні ліцею долучилися до проведення Всесвітнього дня здоровя . Проводилися виховні заходи, змагання, футбол та ін.

Учні нашого ліцею приєдналися до святкування Дня дитячої книги. Звучали вірші про книги у виконанні унів 8, 6 та 3 класів. Пройшов конкурс малюнків "Моя улюблена книга". З учнями 3 класу проведено бібліотечний урок про книги. Діти познайомилися з найбільшою і найменшою книгою, обговорили важливість книг у житті людини і пограли у гру "Відгадай мене" ( з використанням презентації).

З учнями 6 класу проведено виховний захід "Правильне харчування - запорука міцного здоров'я". Під час заходу учні із задоволенням змагалися у різних вікторинах та вправах.

Під час проведення Тижня пожежної безбеки у Вороньківському НВК пройшов конкурс малюнків "Вогонь- не іграшка".

Класним керівником 6 класу Заєць В.Г. проведено виховну годину "Зупинимо булінг разом". Під час заходу переглянули презентацію, обговорили різні ситуації, склали квітку "Антибулінг" та заповнили анкети.

З метою запобігання та профілактики Булінгу, у 10 класі, було проведено круглий стіл "Стоп Булінг". Дітей було проінформовано про те, що таке Булінг? Його ознаки та види. Також запропоновано ситуації, які були розібрані разом із учнями. По закінченню заходу учні отримали інформаційні буклети!

А як приємно було відчувати себе частиною команди в грі-квесті «У пошуках втрачених подарунків», яка відбулася напередодні свята весни – 8 Березня. Отже, у школі ми не сумуємо, а цікаво і весело проводимо свій час.

05.03.21 у 10 класі була проведена виховна година "Весна як жінка"

Задля вшанування памяті Тараса Григоровича Шевченка здобувачі освіти 6 класу провели наступні заходи: мандрували сторінками творчості великого поета, закріпили знання про те, що Т.Шевченко не тільки поет, а й художник, оформили дошку, створили лекбук.

Вчителем української мови та літератури Підлісною І.М. та вчителем інформатики Заєць В.Г. підготовлено та проведено інтегрований урок "Зустріч з Лесею Українкою" ( 8 клас).

Учнями 6 класу та бібілотекарем Заєць В.Г. виготовлено лекбук до 150 - річчя з дня народження Лесі Українки та проведено квест

От і завершився фотоквест "Соборна мати - Україна, одна на всіх, як оберіг". Підведено пісумки та оголошено переможців:

5 клас - Миронко М. та Ярошенко В.

6 клас - Гавриленко А. та Білоцерківець І.

7 клас - Фарафоноів Х. та Лябах Р.

В ліцеї, незважаючи на локдаун, уже стартував фотоквест "Соборна мати - Україна, одна на всіх, як оберіг". Підведення підсумків і визначення переможців відбудеться в понеділок 25 січня. Запрошуємо учнів 5 - 7 класів приєднатися до фотоквесту.

Уже надійшли перші світлини дитячих робіт.

До Міжнародного дня рідної мови провели годину спілкування «Наша мова солов’їна»